Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μαθητική πύλη students.sch.gr


Στην εικόνα αυτή βλέπετε την αρχική σελίδα της μαθητικής πύλης: http://students.sch.gr/ Κάθε εγγεγραμμένος μαθητής μπορεί να συνδεθεί με τα στοιχεία του και να κάνει χρήση όλων των υπηρεσιών που του παρέχει το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, να δημιουργήσει το ιστολόγιο του και γενικά να πάρει μέρος στην εκπαιδευτική διαδικασία αλληλεπιδρώντας με άλλα μέλη του ΠΔΣ, εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Ακόμη και χωρίς να είστε μέλος κάντε κλικ στη διεύθυνση της μαθητικής πύλης  http://students.sch.gr/ ώστε να περιηγηθείτε σ’ αυτή και να δείτε μόνοι σας τι μπορεί να σας προσφέρει. Στην στηλη δεξιά θα βρείτε οδηγίες για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και πληροφορίες σε σχέση με την μαθητική πύλη. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες βρίσκονται στην στήλη αριστερά.

Καλή περίηγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί