Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2010

Πρόσκληση συμμετοχής στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2010

Στις 9 Φεβρουαρίου θα εορταστεί για έβδομη συνεχή χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει σε πάνω από 60 χώρες στον κόσμο, και αναμένουμε η συμμετοχή στους φετινούς εορτασμούς να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο !

Από το 2004 που ξεκίνησε ο εορτασμός της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου έως και το 2009, η Ελλάδα επέδειξε λαμπρό έργο στην ημέρα αυτή: πανευρωπαϊκές πρωτιές σε διαγωνισμούς σχολείων, συνέδρια και συνεντεύξεις Τύπου με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα, Υπουργείων και σπουδαίων ομιλητών, και διοργάνωση πολυμορφικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα από σχολεία και εκπαιδευτικούς, κέντρα νεότητας, δήμους και νομαρχίες.

Έτσι λοιπόν και φέτος σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στον εορτασμό της ημέρας αυτής ως πρεσβευτές της, διοργανώνοντας εκδηλώσεις, είτε μέσα στο σχολείο σας μαζί με τα παιδιά, είτε στο δήμο σας, είτε στην τοπική σας κοινωνία.

Το σλόγκαν του φετινού εορτασμού είναι «Πριν δημοσιεύσεις, σκέψου» (δείτε το σχετικό διαφημιστικό σποτ παρακάτω), όμως δεν είναι περιοριστικό για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεών σας. Η ασφαλής χρήση του Διαδικτύου δεν επικεντρώνεται μόνο στην προστασία της ιδιωτικής μας ζωής ή των προσωπικών μας δεδομένων. Μπορείτε να αποφασίσετε εσείς, εάν και σε ποιο θέμα θέλετε να βασίσετε τις δραστηριότητές σας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας στείλετε τη φόρμα συμμετοχής, στη διεύθυνση info@saferinternet.gr. Με την παραλαβή της θα σας στείλουμε το ειδικό banner της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου για να το χρησιμοποιήσετε στις εκδηλώσεις σας (έντυπο ή online υλικό, παρουσιάσεις σας, κ.λπ.) και θα σας συμπεριλάβουμε στη λίστα των «Πρεσβευτών» μας.

Με την λήξη της εκδήλωσής σας, θα αναρτήσουμε στον ιστοχώρο μας μια φωτογραφία της εκδήλωσής σας (εάν θέλετε), μαζί με σύντομη περιγραφή της και link σε ιστοχώρο που θα μας υποδείξετε. Επίσης, θα σας συμπεριλάβουμε στο ειδικό e-newsletter που θα αποστείλουμε στους συνδρομητές μας και σε ειδικό δελτίο Τύπου  για τον απολογισμό πεπραγμένων του εορτασμού. 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό συμμετοχής τους στους εορτασμούς, ως πρεσβευτές της ημέρας αυτής.

Όροι συμμετοχής:
Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής συναινείτε αυτομάτως και παραχωρείτε την άδεια χωρίς αμοιβή ή άλλη αξίωση ή απαίτηση, στην εταιρεία Safer Internet Hellas, συντονιστή φορέα του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, να δημοσιεύσει τις πληροφορίες που θα αποστείλετε στον ιστοχώρο «Saferinternet.gr» και στην ειδική ιστοσελίδα για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2010, καθώς και σε δελτία Τύπου, ενημερωτικά(e-)newsletters ή σε άλλη ενέργεια που έχει ως στόχο την προβολή της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου και των πεπραγμένων της. 



Πηγή: www.saferinternet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί