Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Καλή η εργασία, καλύτερη η συνεργασία!

Όπως σας είπα και στον τίτλο, καλή η εργασία αλλά ακόμη καλύτερη η συνεργασία! Γιατί να δουλεύουμε μόνοι μας όταν τόσο εύκολα μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να ανταλλάξουμε γνώμεις, απόψεις και να συνεργαστούμε;

Έτσι λοιπόν,  όποιος μαθητής (τωρινός μα και  παλιότερος  ) θέλει, ας στείλει μέιλ για να επικοινωνήσουμε πάνω σε αυτή τη βάση. 


Ακόμη μπορείτε να μου στέλνετε τις διευθύνσεις των ιστολογίων σας για να δημοσιεύονται εδώ.


Εχμ, να πω ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες και μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Απλά για να μας πείτε τη γνώμη σας ή να μας γνωστοποιήσετε δικά σας ιστολόγια και γιατί όχι, μπορεί να συνεργαστούμε σε κάποια θέματα. 


Είμαστε από το 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και όλο αυτό εδώ αφορά στο μάθημα της πληροφορικής. Το μάθημα - και πολύ περισσότερο η πληροφορική - δεν είναι μόνο μέσα στην τάξη αλλά μέσα στη ζωή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί