Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Δικτυακός Τόπος της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης

Σε λειτουργία τέθηκε από την Τετάρτη ο δικτυακός τόπος της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης (www.edutv.ypepth.gr ή www.edutv.gr), που σκοπό έχει την άμεση πρόσβαση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων στις εκπαιδευτικές ταινίες της διεύθυνσης Εκπαιδευτικής ΡαδιοΤηλεόρασης.

Θα βρείτε και μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλές ταινίες και παραγωγές για την Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Υπάρχει χρονολογικός κατάλογος απο το 1990 ως και το 2009. Επίσης με χρήση της αναζήτησης μπορείτε να ψάξετε για παραγωγές σχετικές με κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά.

Υπάρχουν κατηγορίες σχετικά με:
Αγωγή Υγείας
Γεωγραφία
Γλώσσα - Λογοτεχνία
Ιστορία - Μυθολογία
Καλλιτεχνικά
Κοινωνική Αγωγή
Κυκλοφοριακή Αγωγή
Μαθηματική
ΜουσικήΠεριβάλλον
Φυσικές Επιστήμες
Αθλητισμός
Γλυπτική
Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
Θέατρο 
Φιλοσοφία
Χορός κ.ά.


Επίσης υπάρχει ενότητα όπου παρουσιάζονται δημιουργίες μαθητών.
Σε κάθε θέμα που διαλέξετε να παρακολουθήσετε, θα σας δοθεί δεξιά στο παράθυρο και ένας κατάλογος με σχετικά έργα. Ο κατάλογος των σχετικών έργων είναι πολύ χρήσιμος για να συνεχίσετε και να διευρύνετε την έρευνά σας για το θέμα που σας ενδιαφέρει.


Καλή περιήγηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί